INOX DRYING RACK je inovativni proizvod na tržištu koji se razlikuje od ostalih proizvoda po svom modernom dizajnu. Zauzima vrlo malo prostora i izrađen je od prohroma (INOX-a ili takozvanog nerđajućeg čelika).

INOX DRYING  RACK vam štiti odeću od rđe koja se tokom sušenja može preneti na tkaninu sa običnih konvencionalnih sušača i tako uništiti vašu odeću ili dizajnerske komade garderobe. Kako bi ste bili sigurni da vašu odeću nikada neće uništiti rđa koja se prenela na tkaninu sa zarđalog sušača za veš koristite INOX DRYING RACK.

Proizvod kada nije u funkciji zbog svojih dimenzija i modernog dizajna je neprimetan u vašem domu bez obzira da li je namontiran na terasi, u kupatilu ili iznad grejnog tela (radijatora) u dnevnom boravku. INOX mu daje posebnu čar jer proizvod je apsolutno ne upadljiv, a mnoge svetski priznate arhitekte INOX upoređuju sa ogledalima koja su neizbežan deo svakog moderno dizajniranog enterijera. INOX  DRYING RACK se proizvodi u pet boja:

INOX

BELA / WHITE

BRAON / BROWN

ANTRACIT / ANTHRACITE

CRNA / BLACK

Uprkos svojim malim dimenzija, kada je zatvoren svega 30 milimetara INOX  DRYING RACK  je izuzetno izdržljiv proizvod i garantuje nosivost od 5 kilograma po jednoj šipci, a proizvodi se u 4 dimenzije: